Anda Călin, despre relația cu mama lui Liviu Vârciu. ”Acum simt și eu”

28.10.2020, 11:17
Anda Călin, despre relația cu mama lui Liviu Vârciu. ”Acum simt și eu”
Anda Călin, despre relația cu mama lui Liviu Vârciu. ”Acum simt și eu”

Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu, a vorbit despre mama artistului, mărturisind că aceasta este cea care o ajută cu creșterea băiețelului lor.

Anda Călin a vorbit despre relația pe care o are cu mama lui Liviu Vârciu, explicând că aceasta o ajută cu creșterea băiețelului lor. De asemenea, Anda Călin este ajutată și de mama ei. „Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama mea care chiar mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a spus partenera de viață a lui Liviu Vârciu, citată de spynews.ro.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu. La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul și cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a adăugat ea.

 

Cum au ales Anda Călin și Liviu Vârciu numele băiețelului lor

Anda Călin a explicat și cum au ales ea și Liviu Vârciu numele fiului lor. Pe micuț îl cheamă Liviu Matei. „Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a spus Anda Călin.

Anda Călin a mărturisit că băiețelul seamănă cu Liviu Vârciu. „O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, a mai declarat Anda Călin, conform sursei menționate.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul  în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

 

citește și...