Anda Adam spune tot despre mariaj și zvonurile de divorț. ”Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului”

01.10.2020, 08:56
Anda Adam spune tot despre mariaj și zvonurile de divorț. ”Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului”

Cântăreața Anda Adam a vorbit despre căsnicie și despre zvonurile de divorț care au apărut în ultima vreme.

Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre artistă și partenerul ei de viață au tot apărut zvonuri legate de ruptura dintre ei. Vedeta a acordat un interviu pentru revista Viva în care a comentat pe marginea acestor zvonuri.

”Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a declarat Anda Adam.

Artista a afirmat că nu este de acord cu ideea de a rămâne într-un mariaj pentru binele copilului.

”Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta”, a mai spus solista.

Ce crede Anda Adam despre căsnicie

Anda Adam a explicat și ce îseamnă căsnicia pentru ea.

”Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

citește și...