Anda Adam a rupt tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. ‘Când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum’ 

15.06.2020, 14:32
Anda Adam a rupt tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. 'Când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum' 
Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță. 

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre despărțirea Andei Adam de tatăl fiicei sale, Sorin Andrei Nicolescu, însă artista a preferat mereu să evite acest subiect delicat.

Recent, solista a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre un eventual divorț. Anda Adam a lămurit lucrurile și a făcut declarații uluitoare.

Anda Adam, declarații despre soțul său

‘Sunt bine, sunt acasă. Micuța cu cine poate să fie? Inițial, trebuia să fie cu mine, dar s-a răzgândit și a rămas cu soțul. Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine. Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare «Ce este scris să fie, este.». Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris’, a declarat artista pentru Cancan.

Mai mult de atât, ea a mărturisit că nu este speriată de gândul că ar putea să se despartă de soțul său. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță.

‘Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.

Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta că nu îmi e frică de un eventual divorț, de când m-am căsătorit. Întotdeauna eu am fost foarte realistă, pentru că eu cred că nu ajută să te minți singur. Sunt un om care nu a visat cai verzi pe pereți’, a mai adăugat vedeta.

citește și...