Din ce face bani Anda Adam pe timp de criză. ”Este o afacere care încă se mișcă”

30.05.2020, 12:04
Din ce face bani Anda Adam pe timp de criză. ”Este o afacere care încă se mișcă”
Din ce face bani Anda Adam pe timp de criză. ”Este o afacere care încă se mișcă”

Cântăreața Anda Adam a explicat din ce face bani în această perioadă.

Deși în ultimele luni nu s-au mai ținut concerte sau alte evenimente, Anda Adam nu a resimțit puternic criza provocată de pandemia de coronavirus.

Artista are afaceri în imobiliare. Cântăreața este bucuroasă că afacerea respectivă merge bine.

”Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt proiect, de această dată în imobiliare. Construiesc nişte duplex-uri de vânzare şi momentan toată atenţia mea este în zona aceea, pentru că, deocamdată, este o afacere care încă se mişcă. Deja am vândut două şi suntem în discuţii şi pentru următoarele. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă”, a declarat Anda Adam la postul de televiziune Antena 1, potrivit okmagazine.ro.

Și-a aniversat ziua de naștere în izolare

Anda Adam și-a aniversat ziua de naștere în izolare. În data de 27 aprilie, vedeta a împlinit 40 de ani.

Anda Adam și-ar fi dorit să facă petrecere de ziua sa de naștere, însă din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat țara noastră și a măsurilor de restricție impuse de autorități, acest lucru nu a mai fost posibil.

”Este primul an în care îmi propusesem să fac o mică petrecere. Nu m-am serbat în niciun an, pentru că de obicei această zi m-a prins pe scenă, la concerte. Și anul acesta am zis că fac petrecere, la un restaurant, să îmi invit câțiva prieteni. Nu mai am cum”, a povestit vedeta la vremea respectivă la o emisiune de televiziune.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În ceea ce privește viața personală, vedeta a avut o relație de lungă durată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

citește și...