Anda Adam și Andrei Stoica au pus tunurile pe Elena Chiriac. Reproșuri peste reproșuri

07.10.2020, 12:48
Anda Adam și Andrei Stoica au pus tunurile pe Elena Chiriac. Reproșuri peste reproșuri
Anda Adam și Andrei Stoica au pus tunurile pe Elena Chiriac. Reproșuri peste reproșuri

Elena Chiriac a ajuns în vizorul Andei Adam și al l,ui Andrei Stoica la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Ideea de imunitate a scos tot la iveală lucruri neașteptate despre concurenții de la show-ul Ferma”.

Anda Adam și Andrei Stoica au răspuns cu același nume, Elena Chiriac, atunci când au fost întrebați cine nu ar merita imunitatea, reprosându-i tinerei că nu muncește la fel de mult ca ceilalți fermieri.

”Puișorul lui tata, ce cauți măi aici? Ai venit să îți crești pagina de Instagram? Cu toate că Elena s-a mai schimbat, s-a mai schimbat în bine, mi-ar plăcea să se implice mai mult în toate activitățile. Dacă vrei să mă uit la toți, arată-mi unul care e mai slab decât tine”, i-a spus Andrei Stoica Elenei Chiriac.

”Mi se pare foarte urât să-mi spui: ”Ce cauți aici? Ai venit să îți crești pagina de Instagram?””, a replicat Elena Chiriac.

Anda Adam a criticat-o dur pe Elena Chiriac

Și Anda Adam a sărit la gâtul Elenei Chiriac, una dintre cele mai controversate vedete de la ”Ferma”.

”Astăzi iar ai stat foarte relaxată. Eu la un moment dat chiar m-am enervat. N-am vrut să își spun ca să nu mă cert… Dar atâta vreme cât toată lumea a plecat la sarcini, toată lumea mișuna pe afară, ea a ales să plimbe poneiul. Ori ești aici prezentă cu noi în același spirit în care vrei să fii, ori dacă nu, mai bine te retragi”, i-a reproșat Anda Adam colegei sale de la ”Ferma”.

”Mie nu mi-e frică de duel. Ei știu că dacă mă trimit la duel o să mă întorc frumușel la ei și nu scapă de mine prea curând”, a declarat Elena Chiriac.

”Atunci când se sare calul nu pot să tac și să mă fac că nu văd niște lucruri doar de dragul de a dat bine la televizor… E genul de fată căreia nu-i place să i se spună sau să i se atragă atenția. Ea trebuie să fie conștientă că nu poate să o țină așa la infinit”, a mai spus Anda Adam.

citește și...