Anda Adam și-a găsit mașina avariată. ”Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz ”

04.02.2021, 15:12
Anda Adam și-a găsit mașina avariată. ”Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz ”
Anda Adam și-a găsit mașina avariată. ”Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz ”

Cântăreața Anda Adam a avut parte de o experiență neplăcută după ce a mers la un bancomat. Când s-a întors la mașină, a găsit-o avariată.

Anda Adam le-a povestit fanilor săi de pe Instagram prin ce experiență neplăcută a trecut. Aceasta a explicat că a mers la un bancomat, iar când s-a întors la mașina sac a găsit-o avariată. Artista este de părere că cineva de la balconul unui bloc i-a aruncat ceva pe parbriz și i-a spart geamul într-un colț.

„M-am oprit la o bancă, pe un trotuar, unde deasupra sunt apartamente, așa e zona acolo. Am intrat la bancomat, am scos niște bani. Am stat maxim un minut și jumătate și când am ieșit am găsit chestia asta. Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz în acest un minut jumătate când eu am intrat în bancă”, a spus Anda Adam, citată de spynews.ro.

Cântăreața a explicat că are de gând să meargă la poliție pentru a lămuri lucrurile. „Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva. Ideea e că o să-mi răpesc din timpul meu, o să merg la Poliție, o să fac o reclamație și voi încerca să obținem imaginile de pe camerele din zonă să vedem dacă într-adevăr a fost cineva care mi-a aruncat ceva pe parbriz cât am intrat în bancă 1 minut și jumătate, pentru că mi se pare că lucrurile nu trebuie să rămână chiar așa totuși”, a mai spus vedeta.

Ce meserie ar fi practicat Anda Adam dacă nu era cântăreață

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În plan personal, vedeta este căsătorită Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

Vedeta a explicat, pentru revista Viva, ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi ajuns cântăreață. Anda Adam a mărturisit că a fost dintotdeauna atrasă de tehnologie.

”Nu m-aș reorienta, sub nicio formă, dacă aș fi acum la 18 ani. Dacă nu aș fi avut talentul de la Dumnezeu, probabil a fi lucrat în IT, ceea ce am studiat în liceu. Este un capitol din viața mea care mă fascinează, îmi place mult tot ceea ce ține de tehnologie. Cred că, dacă nu eram cântăreață, eram hacker (râde)”, a declarat Anda Adam.

 

citește și...