Anda Adam, dezvăluiri despre relația cu mama sa. ”Ea pentru mine a plecat acolo”

07.12.2020, 16:29
Anda Adam, dezvăluiri despre relația cu mama sa. ”Ea pentru mine a plecat acolo”
Anda Adam, dezvăluiri despre relația cu mama sa. ”Ea pentru mine a plecat acolo”

Cântăreața Anda Adam a explicat care este relația pe care o are cu mama sa, care este plecată de foarte mulți ani în străinătate.

Mama Andei Adam a plecat în America pe vremea când vedeta avea o vârstă fragedă. Despre acest lucru a făcut cântăreața declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Puteam să plec în orice secundă la mama mea, în New York, sau la tatăl meu, în Australia, dar eram prea fericită cu muzica mea. Așa că am preferat să rămân aici și să termin Facultatea REI, relaxată fiind că pot pleca la oricare din ei, oricând doresc, la orice oră. De ce să o fac definitiv, dacă fac ceva ce iubesc și o fac și cu succes?”, a spus artista.

Anda Adam a mărturisit că nu a fost niciodată supărată că mama sa a plecat din țară. ”NICIODATĂ nu am fost suparată, fiindcă ea pentru mine a plecat acolo! Ca să îmi depună actele la Harvard, să vin la studii. Lucru pe care l-a și făcut, dar eu între timp am scos piesa „Nu mă uita” cu RACLA și nu am mai plecat după ea. Ea, practic, s-a sacrificat pentru mine, ca să îmi facă un viitor!”, a explicat vedeta.

Anda Adam, despre mama ei: ”Este inima și sufletul meu”

În cadrul aceluiași interviu, Anda Adam a explicat și ce relație are cu cea care i-a dat viață.

Cele două se văd cât de des pot și își fac vacanțele împreună.

”Mama mea este inima și sufletul meu, este omul care are cea mai puternică conexiune cu mine și ne vedem cât de des se poate! Facem vacanțe împreună, facem party împreună. Și când eu nu am zburat la ea, a venit ea în România sau ne-am întâlnit direct în Dubai sau Cancun, unde ne-am făcut vacanțele cu ea și cu cea mică, evident. Nu am plecat absolut nicăieri fără Evelin (n.r. fiica Andei Adam), a mărturisit solista.

citește și...