Anda Adam, despre experiența de la ”Ferma”. ”În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi”

16.12.2020, 10:39
Anda Adam,  despre experiența de la ”Ferma”. ”În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi”
Anda Adam, despre experiența de la ”Ferma”. ”În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi”

Cântăreața Anda Adam a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la show-ul de televiziune ”!Ferma”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Anda Adam a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon la emisiunea ”Ferma”. Despre experiența pe care a trăit-o acolo și despre ce s-a întâmplat înainte de a fi eliminată din competiție a povestit cântăreața într-un interviu pe care l-a acordat pentru playtech.ro.

”A fost foarte greu să stau departe de copilul meu. La TV s-a văzut foarte puțin din tot ce se întâmpla în fermă, pentru că trebuia comprimat totul pentru spațiul de emisie. În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi, pe ascuns, cu poza fetiței mele în brațe. Nu am mai putut rezista departe de ea. Am intrat la duel și, pentru că eram atât de afectată emoțional, nu am mai putut face față provocărilor. Experiența per ansamblu a fost una deosebit de interesantă”, a declarat Anda Adam.


Ce spune Anda Adam despre soțul ei și fiica lor

Anda Adam a făcut declarații și despre relația cu soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț.

”Suntem bine. Viața mea a fost dintotdeauna motiv de zvonuri. Sunt obișnuită cu acest lucru. Însă, în special, după ce a venit pe lume fetița noastră, Evelin, am devenit imună la acest lucru. De atunci, cel mai important este, pentru mine, ca ea să crească sănătoasă și fericită. Și, mulțumesc lui Dumnezeu, așa se și întâmplă”, a spus vedeta pentru sursa citată.


Despre Evelin, fiica sa, Anda Adam a afirmat: ”Evelin este un copil extraordinar. Mă simt binecuvântată că sunt mama ei. Este pozitivă, plină de viață, mă regăsesc în ea așa cum eram eu la vârsta ei… Da, seamănă cu mine. Eu am oricum câteva elemente estetice destul de puternice care au fost moștenite de ea într-o mică sau mai mare măsură. Îi place, se pare, și scena, vede ce fac eu. Am cântat la un moment dat împreună, ne place să ne și jucăm așa. Are atitudine, are stofă de artist, însă nu vreau să o influențez. Vreau să aleagă ea ce își dorește să fie când va fi mare. Nu sunt genul acela ce părinte care le impune copiilor ce să facă. Nu sunt de acord cu așa ceva. Poate va dori să lucreze în IT, poate va dori să fie designer, cine știe. Însă momentan văd că e fascinată de cântat și dansat. Vedem ce va urma”.

citește și...