Anda Adam, declarații după ce a fost eliminată de la ”Ferma”. ”Am muncit cât toate fetele la un loc”

20.10.2020, 16:38
Anda Adam, declarații după ce a fost eliminată de la ”Ferma”. ”Am muncit cât toate fetele la un loc”
Anda Adam, declarații după ce a fost eliminată de la ”Ferma”. ”Am muncit cât toate fetele la un loc”

Cântăreața Anda Adam a fost prezentă în platoul unei emisiuni de televiziune de la Pro TV, unde a făcut declarații despre experiența de la show-ul ”Ferma”, competiție de la care a fost eliminată.

Anda Adam a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon la emisiunea ”Ferma”. Vedeta a fost eliminată din competiție în urma unui duel cu Elena Chiriac. Alături de ea a părăsit competiția și Bogdan Stoica, fratele luptătorului Andrei Stoica. Anda Adam a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre ce a însemnat pentru ea experiența de la ”Ferma”.

”Pentru mine a fost o provocare. Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce. Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost ”Ferma” este o investiție în mine. Mă dezvolt personal”, a declarat Anda Adam.

”Am muncit decât toate fetele la un loc. Și colegii mei pot confirma. Deci, pe toate dacă le aduni n-au făcut cât am muncit eu în fermă”, a mai spus vedeta.

Cum a fost reîntâlnirea Andei Adam cu fetița sa după ”Ferma”

Anda Adam a povestit și cum a fost reîntâlnirea cu fetița sa, Evelin, după ce a fost eliminată de la ”Ferma”.

”Când vorbim de Evelin este subiectul unde eu clachez. Acolo este punctul meu sensibil. Am avut o perioadă acolo, spre final, când plângeam în fiecare seară, mi-era deja foarte dor de fetița mea. Când am ajuns acasă, în momentul în care eram în lift, am scos telefonul și l-am pus pe filmare pentru că am fost și eu foarte curioasă să văd cum reacționează Evelin. Și am această filmare pe telefon. Fetița mea, cam de patru-cinci zile, înainte, începuse să plângă în fiecare seară spunând că ea vrea la mami. Am o conexiune puternică cu ea. Mi-a transmis cumva lucrul acesta. Și în ultimele zile am cam pus pe planul doi competiția”, a mărturisit artista.

citește și...