Anca Țurcașiu și povestea de dragoste cu Gheorghe Gheorghiu. ”Mi se părea nedrept ce trăiam”

22.07.2020, 09:52
Anca Țurcașiu și povestea de dragoste cu Gheorghe Gheorghiu. ”Mi se părea nedrept ce trăiam”
Anca Țurcașiu și povestea de dragoste cu Gheorghe Gheorghiu. ”Mi se părea nedrept ce trăiam”

Înainte de a-l întâlni pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu.

În anii ’90, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a durat patru ani.

Anca Țurcașiu povestea într-un interviu că a suferit în relația cu Gheorghe Gheorghiu.

”Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”, a afirmat vedeta, potrivit revistei Viva.

”Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, adăuga ea.

Ce spunea Gheorghe Gheorghiu despre relația lor

Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre motivul despărțirii de Anca Țurcașiu.

”Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o”, spunea el.

Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite.

„Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Întotdeauna eu am rămas în relaţii bune cu fostele iubite. Le-am iubit aşa, cu patimă. Am avut o relaţie foarte frumoasă. Anca chiar mi-e tare dragă şi astăzi şi mă bucur că arată extraordinar”, declara el.

A divorțat după 22 de ani de căsnicie

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, luni seara, 20 iulie 2020.

citește și...