Anca Țurcașiu: Mi-am început anul cu speranță că va fi un an bun, că va fi minunat”

13.01.2021, 16:15
Anca Țurcașiu: Mi-am început anul cu speranță că va fi un an bun, că va fi minunat”
Anca Țurcașiu: Mi-am început anul cu speranță că va fi un an bun, că va fi minunat”

Anca Țurcașiu a început anul 2021 plină de încredere, sperând că acesta va fi unul minunat pentru ea.

Anul 2020 a fost unul dificil pentru cântăreața Anca Țurcașiu. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020. Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu.

Însă, vedeta a început anul 2021 plină de speranță, cu gândul că va fi un an foarte bun, după cum a afirmat la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Anca Țurcașiu: ”Mi-am dorit ca anul 2021 să fie unul perfect”

”Mi-am dorit ca anul 2021 să fie unul perfect, așa cum am visat, unul foarte bun, cu de toate. Nu mi-am pus nicio dorință la douăsprezece noaptea, doar am fost fericită. Am simțit că este o atmosferă minunată. Mi-am început anul cu speranță că va fi un an bun, că va fi minunat, cu încredere în Dumnezeu, cu nădejde”, a declarat artista, citată de spynews.ro.

De Revelion, Anca Țurcașiu s-a distrat într-o destinație exotică. Artista a decis în ultimul moment să plece într-o vacanță în Republica Dominicană, unde s-a simțit perfect.

”După un an ca 2020 care a fost așa cum a fost am plecat ad-hoc într-o vacanță ca să ies puțin de aici. A fost ceva neașteptat, m-am hotărât într-o seară, în cinci minute. A fost un fel de nebunie așa. Am fost cu prieteni, cu lume multă, toată lumea era testată COVID, normal. Nu am fi ajuns altfel acolo și a fost foarte frumos. Șapte nopți am stat, cât un sejur normal”, a mărturisit vedeta.

citește și...