Anca Țurcașiu: ”Am slăbit opt kilograme după divorț”

12.01.2021, 09:51
Anca Țurcașiu: ”Am slăbit opt kilograme după divorț”
Anca Țurcașiu: ”Am slăbit opt kilograme după divorț”

Anca Țurcașiu a vorbit despre schimbările care au aut loc în viața sa în anul care tocmai s-a încheiat.

La emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Anca Țurcașiu a făcut declarații despre lucrurile care s-au întâmplat în viața sa în ultima perioadă de timp. Vedeta a mărtrisit, printre altele, că în urma separării de partenerul de viață a slăbit opt kilograme.

„Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa”, a declarat artista, citată de click.ro.

Anca Țurcașiu: ”Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv”

Anca Țurcașiu a povestit și despre cum a petrecut Revelionul.

Artista a decis în ultimul moment să plece într-o vacanță în Republica Dominicană.

„Îmi doream de mult să ajung în Dominicană și uite că am fost condusă de soartă să fac asta. Nu a fost plănuit. Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv după 35 de ani. Am luat telefonul, am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preț să fie rezonabil, am vorbit cu o prietenă și a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roșii de Revelion și am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis ca 2021 va fi cel mai bun an din viața mea”, a mai dezvăluit vedeta.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!  Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

 

citește și...