Anca Țurcașiu, 22 de ani de căsnicie. ”E foarte ușor să renunți la o relație, mult mai ușor decât să o păstrezi”

13.07.2020, 14:17
Anca Țurcașiu, 22 de ani de căsnicie. ”E foarte ușor să renunți la o relație, mult mai ușor decât să o păstrezi”
Anca Țurcașiu, 22 de ani de căsnicie. ”E foarte ușor să renunți la o relație, mult mai ușor decât să o păstrezi”

Anca Țurcașiu împlinește 22 de ani de când este căsătorită cu același bărbat. Artista are o relație de invidiat cu partenerul ei de viață.

Anca Țurcașiu este cunoscută publicului din România ca actriță și cântăreață. În plan personal, Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

Anca Țurcașiu și soțul său, Cristian Georgescu, aniversează 22 de ani de căsătorie.

Artista a mărturisit că nu știe cum au trecut acești ani alături de persoana iubită.

”Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune. E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație mult mai ușor, decât să o păstrezi”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu, potrivit spynews.ro.

”Se muncește mult într-o relație”

Anca Țurcașiu a afirmat că într-o relație e mult de muncă, dar că ea și partenerul ei de viață au învățat să trăiască clipa, fără să se gândească la nimic altceva.

”Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva”, a mai afirmat binecunoscuta cântăreață.

Cum petrec în vacanțe

Anca Țurcașiu a vorbit, recent,  despre vacanțele pe care le petrece în compania partenerului ei de viață. Artista a spus cum se desfășoară de fapt aceste călătorii ale lor.

”Plecăm noi doi. De fapt, nu sunt vacanțe, am să le spun călătorii. vacanță înseamnă, în accepțiunea mea, să plec undeva, să mă relaxez, să citesc, să dorm, să stau la soare. Noi nu facem asta niciodată. Alergăm câte 20 de kilometri pe zi, de dimineață până seara. Călătorim în vreo 18 orașe, două zile în fiecare.

E ceva infernal. Nu știu dacă s-ar putea ține cineva după noi la ritmul în care mergem și vizităm de dimineață de la ora cinci, când ne trezim.

Ne punem pe listă orașele pe care vrem să le vizităm și ce să facem în fiecare oraș, ce se întâmplă în fiecare loc important. Cu șase luni înainte pregătim călătoria. E altceva decât o vacanță. Știm foarte clar pe zile ce facem, ce excursii, ce luă, de unde luăm, unde, cum”, a dezvăluit ea.

 

citește și...