Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună. ”Eu dorm în living, pe canapea”

19.03.2022, 13:28

Anca Serea și Adrian Sînă  nu mai împart același pat. Adrian Sînă a mărturisit că a ajuns să doarmă pe canapea. Artistul a dezvăluit că nu își mai găsește locul în casă, iar fiecare seară reprezintă o provocare, în condițiile în care copii cuplului au ocupat toată casa. De curând, aceștia s-au mutat într-o altă casă, care este mult mai spațioasă.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt împreună de 11 ani și sunt părinții a șase copii – David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leeah – sunt cei șase copii ai prezentatoarei TV, primii doi fiind din relația cu Filip Poplingher, logodnicul care a decedat în urmă cu 11 ani.

Fiul cel mare al vedetei, David, a plecat în Olanda la facultate, astfel că în casă au mai rămas cinci copii care locuiesc cu cei doi.

Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună

Adrian Sînă a mărturisit că dormitorul cuplului a devenit camera copiilor, iar în fiecare seară artistul își caută un loc unde să se odihnească.

„Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah”, a povestit artistul.

Adi Sînă a declarat că își mai dorește copii. „Mai facem copil!”, în timp ce Anca Serea însă a reacționat speriată: „Stai așa, că m-ai luat prin surprindere, negociem. Cum adică? Ce spui acolo, măi bărbate?”.

Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate

Prezentatoarea TV se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate, și anume anemie feriprivă.

„Am avut o problemă de sănătate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o problemă cu o anemie severă. Am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul Ancăi Serea) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina și am simțit că nu am o stare generală foarte bună.

Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niște calciu și magneziu, mi s-a făcut foarte rău, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este unul foarte defectuos, chiar și comparativ cu cel din România. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, a mărturisit Anca Serea imediat după ce a fost spitalizată în Bulgaria.

citește și...