Anca Serea și Adi Sînă se pregătesc să se mute în casă nouă. ”Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie”

18.04.2022, 15:30
Anca Serea și Adi Sînă se pregătesc să se mute în casă nouă. ”Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie”
Anca serea și Adi Sînă se pregătesc să se mute în casă nouă. ”Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie”

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, formează un cuplu de foarte mulți ani cu muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 44 de ani. Cei doi urmează să se mute în casă nouă alături de copiii lor. ”Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie”, a declarat binecunoscutul artist Adi Sînă.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Acum, Anca serea și paretenerul ei de viață se pregătesc să se mute în casă năouă. Cei doi locuiesc ci chirie încă de dinainte de pandemie, într-o casă din apropiere de pădurea Băneasa. Cei doi plănuiau ca Paștele să îi prindă în casă nouă, însă mai au de așteptat. Locuința este cotată la 500.000 de euro.

Anca Serea și Adi Sînă se pregătesc să se mute în casă nouă. ”Ne-am făcut un plan și un buget pe care din păcate chiar l-am dublat”

„Aproape că ne-am mutat, mai avem foarte puțin de lucru, plănuim să ne mutăm în casa nouă cât mai repede. Doream să petrecem Paștele în casă nouă, dar mai avem puțin de așteptat. Cam de vreo patru luni așa ne chinuim să ne mutăm și ne-a luat mai mult timp decât am preconizat și mai mulți bani decât am calculat. Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie. Acesta a fost și scopul pentru care ne-am mutat, în acest cartier, ca să-l testăm înainte de a ne cumpăra o casă aici. Casa cumpărată este în același complex, doar că până acum stăteam cu chirie”, a explicat Adi Sînă pentru click.ro.

”Materialele și serviciile s-au scumpit foarte mult, este și o cerere mare. Ne-am făcut un plan și un buget pe care din păcate chiar l-am dublat, dar aste e, e vorba despre căminul nostru. Casa familiei noastre. Am făcut niște eforturi financiare mari ca să locuim într-un complex foarte frumos, în apropiere de pădurea Băneasa”, a spus și Anca serea.

citește și...