Anca Serea se confesează. ”O fetiță timidă din Tecuci, mult prea slabă pentru înălțimea ei și lipsită de prea multă încredere”

11.12.2020, 15:40
Anca Serea se confesează. ”O fetiță timidă din Tecuci, mult prea slabă pentru înălțimea ei și lipsită de prea multă încredere”
Anca Serea se confesează. ”O fetiță timidă din Tecuci, mult prea slabă pentru înălțimea ei și lipsită de prea multă încredere”

Anca Serea a vorbit despre calități și defecte într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare.

Anca Serea a mărturisit că deși lumea o vede acum ca pe o persoană optimistă și foarte tolerantă, puțini sunt cei care știu cum se simțea cu ani în urmă și ce slăbiciuni avea.

”Mi se spune deseori ca sunt un om optimist, ca am un zambet frumos si ca sunt o persoana care este foarte toleranta. Insa putine persoane stiu cum ma simteam cu cativa ani in urma: o fetita timida din Tecuci, mult prea slaba pentru inaltimea ei si lipsită de prea multă încredere. Cu totii avem defecte si calitati, dar ca sa putem sa infruntam fiecare zi cu zambetul pe buze este nevoie de o mare lupta cu noi insine, cu lumea noastra interioara. Pentru a deveni stapani pe propria persoana este nevoie de acceptare, de apreciere chiar si a partilor noastre mai putin bune, caci ele ne fac cu adevarat speciali. O greutate prea mica, un par prea scurt sau, dimpotriva, prea lung, un ras prea zgomotos sunt tocmai lucrurile care ne diferentiaza, ne ajuta sa ne distingem din multime si pentru care trebuie sa fim cu adevarat recunoscatori. Caci in lipsa lor am fi cu totii la fel. Iar viata ar deveni mult prea uniforma si banala. Sa avem cu totii o zi cu incredere in noi si in lucrurile care ne fac unici ?!”, a spus vedeta.

Ce fac Anca Serea și copiii ei de sărbători

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea a  explicat ce obișnuiește să facă împreună cu cei șase copiii ai ei în perioada sărbătorilor de iarnă.

In fiecare an alaturi de copii ne apucam sa scriem scrisori pentru Mos Craciun ??. Eu nu-i cer nimic, ci ii multumesc pentru toate zilele cu lumina, pentru toti oamenii buni pe care ii intalnesc, pentru lectiile primite, pentru sanatate, pentru familia mea, pentru faptul ca nu-mi lipseste nimic important . Consider ca recunostinta este cu atat mai importanta in perioada sarbatorilor pentru ca sunt multe persoane, mai multe decat ne imaginam, care nu au avut norocul nostru. Recunostinta este importanta pentru ca multe persoane tot cer si tot asteapta sa primeasca, fara sa ofere nimic in schimb. Anul acesta, cu toate provocarile pe care le-a adus cu sine, a fost cu siguranta unul de grea incercare pentru toti, intr-un fel sau altul”, a spus vedeta.

citește și...