Anca Serea, noi detalii despre boala de care suferă de ani buni: ‘Nu m-au mulțumit pe deplin veștile de la doamna doctor’

27.08.2020, 11:12
Anca Serea, noi detalii despre boala de care suferă de ani buni: 'Nu m-au mulțumit pe deplin veștile de la doamna doctor'
Anca Serea, noi detalii despre boala de care suferă de ani buni: 'Nu m-au mulțumit pe deplin veștile de la doamna doctor'

Anca Serea încă nu s-a recuperat total, după problemele de sănătate din ultima perioadă. Soția lui Adi Sînă nu se simte foarte bine în această perioadă, dar este optimistă că problemele de sănătate se vor rezolva într-un final.

Se pare că vedeta nu a scăpat de anemia severă de care suferă de ani buni. În urmă cu mai bine de două săptămâni, aceasta a ajuns la spital și a suferit chiar și o transfuzie de sânge. Din nefericire, Anca tot nu s-a pus pe picioare.

Anca Serea are în continuare probleme de sănătate

Cu toate că se alimentează corect și se odihnește mai mult ca niciodată, medicii nu i-au dat vești bune fostei prezentatoare tv. Miercuri seară, ea a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, unde a detaliat prin ce momente grele trece.

“Sunt binișor, ca să nu mințim poporul cu televizorul. Ieri am fost la hematolog. Din păcate, nu m-au mulțumit pe deplin veștile de la doamna doctor. M-a chemat peste o lună pentru alte analize și investigații. Din cauza transfuziei de sânge făcute acum aproape două săptămâni, corpul meu nu dă indicii corect, adică furnizează niște informații despre fierul din organism care nu sunt neapărat normale. Trebuie să am răbdare, să mănânc corect, să mă odihnesc mai mult, iar peste o lună să vedem cum vor arăta analizele. Mă simt așa și așa. Am un vertij în permanență, sunt oarecum amețită.

Mi-am schimbat un pic programul. Mă trezesc și mănânc, mă forțez să mănânc chiar dacă nu eram foarte obișnuită să iau micul dejun. Iau foarte multe medicamente, am trecut și pe partea asta de medicamente homeopate care sper să mă ajute. Mai merg și la un control ginecologic și vreau să mai consult încă un hematolog”, a spus Anca Serea.

S-a speriat după ce i s-a făcut rău

De asemenea, Anca Serea a recunoscut că s-a gândit la scenarii negative, însă speră că totul se va rezolva.

“Cred că momentele prin care am trecut sunt cele ale oricărui om aflat într-o situație critică. Am avut câteva nopți foarte grele, cele în care am fost singură în spital, și mi-am făcut tot felul de scenarii foarte negre. Am învățat să fiu puțin mai optimistă și mai curajoasă. Am cerut tot felul de investigații cât timp am fost internată. Trebuie să fac o pauză și să mă odihnesc mai mult. La o Hemoglobină de 3, oamenii nu mai trăiesc, iar eu am ajuns la 5.6, destul de aproape de limită. Aveam un ritm foarte accelerat, iar acum nu pot să-l mai susțin deloc”, a mai adăugat vedeta.

citește și...