Anca Serea, despre problemele de sănătate. ”M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită”

25.08.2020, 09:20
Anca Serea, despre problemele de sănătate. ”M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită”
Anca Serea, despre problemele de sănătate. ”M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a făcut declarații despre starea sa de sănătate.

De curând, Anca Serea s-a confruntat cu probleme de sănătate. În momentul în care a avut primele simptome, vedeta se afla în Bulgaria, alături de partenerul ei de viață, Adrian Sînă.

La emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea a făut noi declarații despre starea sa de sănătate.

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.

Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie”, a declarat vedeta, potrivit revistei Viva.

Anca Serea a mărturisit că s-a speriat foarte tare în momentul în care a ajuns la spital.

”Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită.

Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată”, a adăugat ea.

Anca Serea a mai spus:

”Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută.

Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.

Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât”.

Are șase copii din relațiile cu doi bărbați

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010.

„Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică”, spunea ea.

Într-un interviu, Anca Serea vorbea și despre problemele de sănătate ale fostului ei partener.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos…

…Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc“, explica vedeta.

Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

 

citește și...