Anca Serea, mărturisiri despre copiii ei. ”Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru”

11.08.2021, 12:13
Anca Serea, mărturisiri despre copiii ei. ”Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru”

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 40 de ani, a  vorbit despre cei șase copii ai săi: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah. Vedeta a mărturisit că este adeseori întrebată cum de arre copii  foarte cuminți, care o ascultă. ”Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru”, a spus prezentatoarea de la Prima TV.

Anca Serea are o familie foarte frumoasă alături de muzicianul Adi Sînă. Vedeta de televiziune este mama a șase copii.

Despre creșterea și educația celor șase copii ai săi a comentat Anca serea pe contul său de socializare.

Anca Serea, mărturisiri despre copiii ei.  ”Îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată”

Anca Serea a explicat cum se comportă în relația cu copiii săi, afirmând că îi tratează pe aceștia așa cum și-ar dori ea, la rândul său, să fie tratată.

”Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevarul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu. Copiii au mai multa putere de decizie si control decat intelegem sau vrem sa recunoastem, iar eu am ales sa ii respect si sa ii tratez exact cum mi-ar placea mie sa fiu tratata. In plus, nu las sa treaca nici macar o zi in care sa nu le spun cat de mult ii iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe langa un confort material, sa aiba parte in caminul sau de siguranta si de foarte multa iubire. Nu in ultimul rand, incerc sa petrec cat mai mult timp alaturi de copii, un alt ingredient important pentru o relatie reusita parinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a detaliat vedeta TV.

Cum a început povestea de dcragoste dintre Anca Serea și Adi Sînă

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...