Anca Serea mai vrea un copil. ”L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă”

08.12.2020, 10:28
Anca Serea mai vrea un copil. ”L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă”
Anca Serea mai vrea un copil. ”L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă”

Anca Serea are o familie numeroasă, dar nu exclude posibilitatea ca aceasta să se mărească cu încă un copil.

Anca Serea, în vârstă de 39 de ani, este deja mămica a șase copii, dar nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată, după cum a declarat la o emisiune de televiziune.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a declarat Anca Serea, citată de wowbiz.ro.

Anca Serea are șase copii din două relații

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Într-un interviu, Anca Serea vorbea și despre problemele de sănătate ale fostului ei partener, Filip.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos… Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc“, explica vedeta.

Anca Serea, despre complexele din copilărie

Deși este una dintre cele mai frumoase vedete din România, Anca Serea a mărturisit că-n copilărie avea complexe.

Anca Serea a afirmat că nu se considera frumoasă și a dezvăluit cum era poreclită pentru că era foarte înaltă și slabă.

“Când eram mică nu aveam încredere în mine. Nu mă vedeam frumoasă! Eram poreclită ”Broasca” sau ”Bambi” pentru că eram foarte înaltă și slabă”, a explicat bruneta.

citește și...