Anca Serea, în lacrimi la un salon de înfrumusețare din București. Cristina Ich i-a luat apărarea: ”Să vezi ce ieșea, jihadul”

22.12.2021, 18:53
Anca Serea, în lacrimi la un salon de înfrumusețare din București. Cristina Ich i-a luat apărarea: ”Să vezi ce ieșea, jihadul”
Anca Serea: ”Îmi doresc să mai facem copii”

Anca Serea a izbucnit în plâns într-un salon de manichiură, după ce o clientă i-a făcut scandal soției lui Adi Sînă. În același timp, și-a făcut apariția și Cristina Ich, care i-a luat apărarea Ancăi Serea și i-a promis că îi va face dreptate. ”Să vezi ce ieșea, jihadul”, spune influencerita.

 

Anca Serea a fost mustrată de o femeie pe care nu o cunoștea, într-un salon de înfrumusețare. Totul s-a întâmplat în timp ce Anca Serea făcea un live pe rețelele de socizalizare prin care le povestea fanilor ei despre o campanie de voluntariat.

O clientă s-a enervat teribil deoarece Anca Serea ar fi deranjat liniștea celor din jur. Femeia ar fi început să țipe la prezentatoarea TV și i-a reproșat că nu oferă liniștea necesară clientelor care se aflau în salon în acele momente.

Anca Serea a izbucnit în plâns

Anca Serea a început să plângă. Soția lui Adrian Sînă și-a cerut iertare și a început imediat să plângă.

Între timp, a ajuns și Cristina Ich la acel salon de înfrumusețare și a găsit-o pe Anca Serea plângând.  Frumoasa influencerită a linistit-o pe Anca Serea si a povestit totul pe Instagram.

Cristina Ich: ”Să vezi ce ieșea, jihadul”

Mai mult decât atât, Cristina Ich i-a spus Ancăi Serea că nu are niciun motiv să se simtă prost sau să plângă și că singura penibilă din această situatie  nu ar fi decât chiar femeia care i-a făcut această observație.

Influencerita i-a promis Ancăi Serea că va afla cine este persoana care a făcut-o să plângă.

”Deci mi se rupe sufletul. Femeie, tu ești prea sensibilă. Băi, dar n-am fost eu aici, n-am fost eu, ca să vezi ce ieșea, fetiță, ieșea jihadul, crede-mă. Suntem la un salon de manichiură, unde aici se bârfește, se vorbește, deci suntem ca la spa, în munți. Ea s-a umilit, nu tu, ești un om prea bun și educat, dar o să aflăm cine e”, a spus Cristina Ich.

 

citește și...