Anca Serea: ”Îmi doresc să mai facem copii”

11.10.2021, 15:21
Anca Serea: ”Îmi doresc să mai facem copii”
Anca Serea: ”Îmi doresc să mai facem copii”

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 40 de ani, are o familie extraordinar de frumoasă alături de muzicianul Adi Sînă. Vedeta aare șase copii din două relații diferite, însă a mărturisit că își dorește să își mai mărească familia. „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta”, a declarat prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV.

Anca Serea a mărturisit că își dorește să mai aibă copii.

Deocamdată, însă, vedeta face un tratament pentru anemia severă de care suferă.

Anca Serea: ”Cum o vrea Dumnezeu”

Despre dorința sa de a-și mări familia a făcut Anca Serea declarații pentru click.ro.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a spus Anca Serea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Serea și Adi Sînă

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...