Anca Serea, despre secretul căsniciei reușite cu Adi Sînă. ”Nu e simplu deloc”

30.03.2022, 16:27
Anca Serea, despre secretul căsniciei reușite cu Adi Sînă. ”Nu e simplu deloc”
Anca Serea, despre secretul căsniciei reușite cu Adi Sînă. ”Nu e simplu deloc”

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, formează un cuplu de foarte mulți ani cu muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 44 de ani. Vedeta a făcut mărturisiri din viața lor de cuplu și a explicat care este secretul căsnicie lor reușite. ”Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc”, a explicat Anca Serea.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea a făcut dezvăluiri din viața de cuplu pentru impact.ro.

Anca Serea, despre secretul căsniciei reușite cu Adi Sînă. ”Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine”

”Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori. Noi suntem foarte diferiți, suntem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc. Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem și perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă”, a explicat Anca Serea pentru sursa citată anterior.


Întrebată cine cedează primul în cazul unei discuții în contradictoriu dintre ea și soțul ei, vedeta a răspuns: ”Adi cedează primul, de obicei. Dar noi ne certăm foarte, foarte rar, am evoluat foarte mult față de acum ceva ani. Ne-am dat seama ca avem toate motivele să ne înțelegem, să tragem amândoi în aceeași direcție”.

Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă

În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...