Anca Serea, despre perioada când a avut probleme de sănătate. ”Aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

16.01.2021, 16:37
Anca Serea, despre perioada când a avut probleme de sănătate. ”Aproape că voiam să-mi scriu testamentul”
Anca Serea, despre erioada când a avut probleme de sănătate. ”Aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

Vedeta de televiziune Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă de timp. Acesta a făcut dezvăluiri neașteptate.

Anca Serea s-a confruntat recent cu probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că în perioada în care a fost bolnavă a fost foarte speriată.

”Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine”, a declarat Anca Serea.

Prezentatoarea TV a explicat care este starea sa în prezent. ”Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva. Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a mai spus aceasta.

Anca Serea e căsătorită și are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

În cadrul emisiuniui ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...