Anca Serea, despre o nouă sarcină. ”Am luat câteva kilograme”

12.05.2021, 10:15
Anca Serea, despre o nouă sarcină. ”Am luat câteva kilograme”
Anca Serea, despre o nouă sarcină. ”Am luat câteva kilograme”

În ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora Anca Serea ar fi din nou însărcinată. Vedeta a ținut să lămurească situația.

După ce au apărut mai multe zvonuri că Anca Serea ar fi însăprcinată cu cel de-al șaptelea copil, vedeta a făcut declarații în acest sens. Aceasta a declarat, pentru redacția.ro, că nu așteptă un copil și nici nu va putea rămâne însărcinată în următoarea perioadă din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

”Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a explicat Anca Serea.

Anca Serea e căsătorită și are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

În cadrul emisiuniui ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...