Cum se simte Anca Serea. ”Îmi fac analizele săptămânal”

15.09.2020, 12:28
Cum se simte Anca Serea. ”Îmi fac analizele săptămânal”
Cum se simte Anca Serea. ”Îmi fac analizele săptămânal”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, unde a explicat cum se simte.

În ultima perioadă de timp, Anca Serea a avut probleme de sănătate și a ajuns și la spital. La emisiunea ”La Măruță”, vedeta a explicat care este starea sa de sănătate în prezent.

”Doamne ajută, sunt mult mai bine, mult-mult mai bine. Am făcut progrese mari. Îmi fac analizele aproape săptămânal. Nu am mai slăbit în ultima perioadă, tocmai că m-am îngrășat. Am mai căștigat kilograme. Din păcate, am pierdut mai multe kilograme decât mi-aș fi dorit eu în mod normal. Ajunsesem la 52 de kilograme, însă acum le-am recuperat. Mănânc mult mai sănătos și mult mai bine decât mâncam înainte”, a declarat vedeta.

”Trebuie să merg să moniotorizez hemoglobina și feritina, dar m-am obișnuit. merg săptămânal până ajungem să se stabilizeze valorile. Dar iau suplimente de fier, vitamine, multe vitamine. Am grijă. Dorm mai devreme. Sunt mai puțin stresată, să sperăm”, a completat fosta vedetă de televiziune.

Anca Serea are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.Într-un interviu, Anca Serea vorbea și despre problemele de sănătate ale fostului ei partener, Filip.„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos…

…Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc“, explica vedeta.

 

citește și...