Anca Pandrea, declarații răspicate despre Alexandru Papadopol. ”Se uita în altă parte, ca și când nu auzea”

17.02.2022, 14:08
Anca Pandrea, declarații răspicate despre Alexandru Papadopol. ”Se uita în altă parte, ca și când nu auzea”
Anca Pandrea, declarații răspicate despre Alexandru Papadopol. ”Se uita în altă paerte, ca și când nu auzea”

Actrița Anca Pandrea, în vârstă de 76 de ani, a făcut declarați categorice la adresa actorulu Alexandru Papadopol, în vârstă de 46 de ani. Aceasta și-a amintit de vremurile când a jucat alături de Alexandru Papadopol în telenovela ”Numai iubirea”. ”Se uita în altă parte, ca și când nu auzea”, a comentat Anca Pandrea despre comportamentul lui Alexandru Papadopol la filmări.

Actrița Anca Pandrea și-a amintit de vremurile în care juca în telenovele, alături de regretatul artist Iurie Darie, cel care i-a fost partener de viață. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

Cei doi au jucat împreună și în telenovela de mare succes ”Numai Iubirea”, unde au jucat și Alexandru Papadopol și Adela Popescu. Despre Alexandru Papadopol și Adela Popescu a făcut Anca Pandrea dezvăluiri în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Anca Pandrea, declarații răspicate despre Alexandru Papadopol. ”El era foarte important”

Întrebată cu ce actori din telenovela ”Numai Iubirea” i-a plăcut să joace, Anca Pandrea a răspuns categoric: ”Cu toată lumea, afară de Papadopol. El era foarte important. Veneam împreună cu Iura, spuneam „Bună dimineaţa”, toată lumea răspundea şi el se uita în altă parte, ca şi când nu auzea. Şi, pe urmă, îl auzeai „A, aţi venit? Bună dimineaţa”, după 10 minute. Era o chestie de bun-simţ. Nu că eşti rolul principal, Papadopol. E vorba de educaţie. S-a întâmplat de fiecare dată, aproape. Când Dumnezeu ţi-a întins o mână să joci, când nu te ştia absolut nimeni, atunci cu atât mai mult îi mulţumeşti”.

Despre Adela Popescu, actrița a avut însă numai cuvinte de laudă: ”Mi-a plăcut Adela Popescu. Era atât de finuţă şi de respectuoasă, şi, în acelaşi timp, jucăuşă. Cred că de atunci am mai întâlnit-o de vreo două ori, întâmplător. Mi-ar face plăcere să o revăd pe Adela”.

citește și...