Anca Pandrea a ajuns după doi ani la mormântul lui Iurie Darie. ”Am căzut cu capul pe mormântul de marmură”

26.07.2021, 10:28
Anca Pandrea a ajuns după doi ani la mormântul lui Iurie Darie. ”Am căzut cu capul pe mormântul de marmură”
Anca Pandrea a ajuns după doi ani la mormântul lui Iurie Darie. ” am căzut cu capul pe mormântul de marmură”

Actrița Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, a fost la mormântul regretatului actor Iurie Darie, cel care i-a fost partener de viață, după doi ani. La cimitir, Anca Pandrea a avut parte de un incident. ”Am căzut cu capul pe mormântul de marmură” , a povestit Anca pandreas despre ce s-a întâmplat la cimitir.

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 92 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, a mers la cimitir, la mormântul lui Iurie Darie, după doi ani. Acesta nu a putut merge înainte la cimitir din cauza pandemiei de coronavirus.

La cimitir, artista a avut parte de un incident, după cum a povestit aceasta la o emisiune de televiziune.

Anca Pandrea a ajuns după doi ani la mormântul lui Iurie Darie. ”Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo”

La cimitir, într-un moment de neatenție, Anca Pandrea a căzut peste mormântul de marmuură al lui Iurie Darie. “A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo. Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: ”bine ai venit, dar ai grijă de tine!”. Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a povestit Anca pandrea la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, citată de click.ro.

Actrița a vorbit și despre starea sa de sănătate: “Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”.

 

citește și...