Alexandru Papadopol, despre perioada în care juca în telenovele. ”Munceam în studiourile de la Buftea câte 12-16 ore pe zi”

28.12.2020, 10:47
Alexandru Papadopol, despre perioada în care juca în telenovele. ”Munceam în studiourile de la Buftea câte 12-16 ore pe zi”
Alexandru Papadopol,despre perioada în care juca în telenovele. ”Munceam în studiourile de la Buftea câte 12-16 ore pe zi”

Actorul Alexandru Papadopol a vorbit despre perioada în care juca în telenovele care s-au bucurat de mare succes la public.

Alexandru Papadopol, în vârstă de 45 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. Acesta a jucat în numeroase telenovele difuzate de postul de televiziune Acasă TV, care au avut mare succes la public. Despre perioada în care juca în telenovele și se se bucura de mare suces a făcut Alexandru Papadopol declarații pentru okmagazine.ro. ”A fost o experienţă pe care nu am „previzionat-o“. Nimeni nu credea că un astfel de serial poate avea un asemenea succes. Să nu uităm, însă, că totul se petrecea acum vreo 15 ani şi ţara arăta altfel, rigorile publicului erau altele şi nu existau nici reţelele de socializare. Acum nu ştiu dacă ar mai crea un astfel de fenomen. Cert e, însă, că atunci munceam în studiourile de la Buftea câte 12-16 ore pe zi şi cam o dată pe lună mergeam în diferite oraşe din ţară, unde se strângeau zeci de mii de oameni să ne vadă şi să facă poze cu noi”, a spus Alexandru Papadopol.

Acesta a explicat și ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi intrat la Teatru, unde a dat de patru ori examen de admitere. ”Posibilităţi ar fi fost multe. Dar plictisitoare, cred. Eu am absolvit şi Facultatea de Drept, fără a da, însă, licenţa. Un absolvent de Drept poate fi procuror, judecător, poliţist, notar şi, bineînţeles, avocat. Nu ştiu ce aş fi ales sau cum ar fi fost destinul meu. Oricum nu contează. Mă gândesc destul de puţin la ce s-ar fi putut întâmpla. Ştiu doar că am fost foarte tenace şi foarte norocos”, a completat actorul.

Alexandru Papadopol a divorțat de Ioana Ginghină

Alexandru Papadopol a fost căsătorit cu actrița Ioana Ginghină. La o emisiune de televiziune,  Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte pe care nu le-a mai spus până acum despre fostul său soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, avea o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.  În pozele pe care le posta pe Facebook, Adriana Titieni purta hainele lui Alexandru Papadopol.

citește și...