Anca Pandrea a ajuns la spital de urgenţă. Cum se simte vedeta

14.03.2022, 18:52
Anca Pandrea a ajuns la spital de urgenţă. Cum se simte vedeta
Ce a pățit actrița Anca Pandrea. ”Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul”

Anca Pandrea a ajuns la spital de urgenţă, chiar în ziua în care partenerul ei, actorul Iurie Darie, ar fi împlinit 93 de ani. Actrița  se confruntă din nou cu probleme de sănătate și a ajuns la Spitalul de Urgență. ”A venit salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău”, a spus aceasta. Cum se simte vedeta

Celebra actriță Anca Pandrea trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Artista. în vârstă de 75 de ani, suferă îngrozitor din cauza problemelor de sănătate

Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani, luni, însă, actrița și-a petrecut prima parte din zi la spital. Vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgență. Anca Pandrea și-a dislocat umărul și a avut nevoie de o orteză.

Cum se simte vedeta

„Am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, a venit salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău și am căzut în casă și m-am lovit ba la cap, ba la picior, ba nu știu unde. Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr. O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac. Am ajuns foarte dimineță la doctor și apoi m-am culcat un pic pentru că sunt invitată la A7TV să vorbesc despre Iura al meu, despre povestea noastră de dragoste și cum au fost anii aceia pentru noi. Am jucat ultima oară împreună în serialul „Numai iubirea” de la Acasă și am fost și colegi în puține piese de teatru, însă important a fost că am fost împreună și ne-am iubit fără să ne intereseze ce se vorbea în jurul nostru”, a declarat Anca Pandrea, potrivit Click!.

Aceasta nu este prima dată când marea artistă s-a confruntat cu o problemă de sănătate. La începutul lunii septembrie a anului trecut, Anca Pandrea a leșinat pe stradă și a fost transportată de urgență la spital.

Anca Pandrea a leșinat

„De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira.Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.”, declara Anca Pandrea, acum ceva timp.

 

citește și...