Ce a pățit actrița Anca Pandrea. ”Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul”

01.02.2022, 14:35
Ce a pățit actrița Anca Pandrea. ”Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul”
Ce a pățit actrița Anca Pandrea. ”Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul”

Actrița Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, a avut parte de un incident neplăcut, chiar acasă la ea. Artista a căzut și s-a lovit în zona coastelor și la cap. Actrița a spus că încerca să caute niște bijuterii. ”Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul”, a dat detalii Anca Pandrea desprte accidentul pe care l-a suferit.

În data de 14 martie anul trecut, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 92 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, a mers anul trecut la cimitir, la mormântul lui Iurie Darie, după doi ani. Acesta nu a putut merge înainte la cimitir din cauza pandemiei de coronavirus.

Zilele acestea, Anca Pandrea a suferit un accident în timp ce își căuta niște bijuterii în casă. Aceasta a căzut, lovindu-se în zona coastelor și la cap. Despre incident a dat detalii actrița pentru click.ro.

Ce a pățit actrița Anca Pandrea. ”Nu aș vrea să merg zilele acestea la spital”

”M-am speriat, pentru că am crezut că mi s-au furat bjuteriile, un inel special pe care îl aveam de la dragul meu Iura. Am fost invitată la un eveniment, la ”Cafeneaua actorilor” din Tineretului, și am vrut să fiu frumoasă și elegantă. Le-am găsit, într-un final, dar m-am agitat foarte mult. Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul. Acum, când vorbesc sau râd mă dor coastele și trebuie să mă odihnesc. Nu aș vrea să merg zilele acestea la spital”, a explicat Anca Pandrea.

”Eu nu prea ies din casă, însă de data aceasta, cu ocazia acestui eveniment, într-un loc dedicat actorilor, mi-am permis să ies, pentru că era plăcut afară. Mi-am luat cizmele cu toc și am mers însoțită de o prietenă foarte bună. Nu am stat mult, iar a două zi am pățit problemele despre care v-am spus deja”, a mai spus cea care i-a fost parteneră de viață regretatului actor Iurie Darie.

citește și...