Problemele cu care se confruntă Anca Pandrea. ”Nici la cimitir la Iura nu am putut să merg”

16.08.2020, 10:30
Problemele cu care se confruntă Anca Pandrea. ”Nici la cimitir la Iura nu am putut să merg”
Problemele cu care se confruntă Anca Pandrea. ”Nici la cimitir la Iura nu am putut să merg”

Actrița Anca Pandrea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă de timp. Aceasta a mărturisit că nu a putut să meargă la mormântul celui care i-a fost partener de viață, legendarul actor Iurie Darie.

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 74 de ani, îi duce dorul și este extrem de necăjită că, în ultima perioadă de timp nu a mai putut ajunge la cimitir, la mormântul acestuia. Actrița are mari probleme de sănătate.

Anca Pandrea iese din casă doar pentru strictul necesar.

”Eu nici la cimitir la Iura nu am putut să merg. Pe 14 martie am rugat un prieten, pe George Munteanu, unul dintre cei mai buni proiectanţi din Capitală, care m-a ajutat mult. El a mers la Iura. Dacă se mai răcoreşte pot să merg cu metroul. De abia aştept. Acum două săptămâni, Iura m-a ajutat şi mi-a răspuns mental, fără el nu puteam rezista şi să trec peste problemele de sănătate”, a declarat Anca Pandrea pentru click.ro.

Ce spune despre problemele de sănătate pe care le are

Anca Pandrea a explicat și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

”Medicul mi-a dat un alt anticoagulant. De doi ani foloseam altul, acum îl am pe cel mai nou. Costă mult, dar îl iau cu 330 lei cu un card, cu ajutorul unui medic. Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și atunci intru în panică de frică”, a mărturisit actrița.

”Am avut probleme cu coagularea sângelui. Eu de fel nu le iau în serios decât când e de spital. Mai am şi o gastrită din studenţie, pe care nu o dau nimănui. Am băut apă minerală, nu multă dar suficient cât să mă doară stomacul.

Am rugat o amică şi a chemat salvarea. A sunat la 112 şi ni s-a spus să mai aştept puţin ca să vină o Salvare cu un medic, apoi s-a rezolvat şi ambulanţa a venit. Mi-a plesnit un vas la picior, am circulaţie proastă, deşi am fost o fire sportivă la viaţa mea”, a adăugat aceasta.

citește și...