Anca Pandrea a ajuns din nou pe mâna medicilor. ”Vedeam doar culori și nu mai reacționăm”

04.07.2022, 11:32
Anca Pandrea a ajuns din nou pe mâna medicilor. ”Vedeam doar culori și nu mai reacționăm”
Anca Pandrea a auns din nou pe mâna medicilor

Actrița Anca Pandrea, în vârstă de 76 de ani, s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Cea care i-a fost parteneră de viață legendarului actorr Iurie Darie a ajuns pe mâna medicilor. ”Vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă”, a povestit actrița Anca Pandrea despre situația prin care a trecut.

Anca Pandrea este o cunoscută actriță și fosta parteneră de viață a regretatului actor Iurie Darie. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

În ultima perioadă de timp, Anca Pandrea s-a tot confruntat cu prrobleme de sănătate. Recent, aceasta a ajuns din nou pe mâna medicilor.  Anca Pandrea a dat detalii, pentru click.ro, despre situația cu care s-a confruntat.

Anca Pandrea a ajuns din nou pe mâna medicilor. ”Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30”

”Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă”, a declarat Anca Pandrea pentru sursa citată anterior.

”Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (n.r. de la injecțiile făcute la spiotal), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”, a completat actrița.

 

citește și...