Anca Neacșu, ex-ASIA, și-a luat casă nouă. ”Deocamdată e în stadiul de finalizare”

20.06.2021, 14:06
Anca Neacșu, ex-ASIA, și-a luat casă nouă. ”Deocamdată e în stadiul de finalizare”
Anca Neacșu, ex-ASIA, și-a luat casă nouă. ”Deocamdată e în stadiul de finalizare”

Cântăreața Anca Neacșu și-a cumpărat casă în Dobroești, în apropiere de București.

Anca Neacșu este căsătorită cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Artista s-a întors în România și a început să își construiască aici casa visurilor ei, alături de soțul său. Vedeta a explicat, pentru click.ro, că deocamdată casa respectivă este în stadiul de finalizare.


“Ne-am întors în România, de 5 ani suntem aici, dar mergem foarte des în Turcia, acolo unde are treabă soțul meu, Serkan. Am vorbit despre casa din Dobroești la Capatos, dar nu mai vreau să dau detalii, sunt superstițioasă. Până nu văd eu cum iese și ce iese, nu mai vreau să povestesc. Deocamdată e în stadiul de finalizare, sunt cu toate bagajele, hainele și toate adunate, așteptăm să amenajăm cum ne place și apoi mai vedem. Nu am vrut să apar și să mă afișez în perioada asta. Nu am vrut aglomerație, am vrut să îmi protejez părinții în perioada asta cu pandemia”, a spus artista.

Cum se înțelege Anca Neacșu cu fostele sale colege din trupa ASIA

Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. După destrămarea trupei, aceasta și-a continuat cariera muzicală. Aceasta a povestit recent cum se înțelege cu fostele sale colege din trupă.

”Eu am fost în Turcia, Irina este în Ungaria. Avem un grup toate patru pe WhatsApp unde ne trimitem glume, bancuri, ce mai faci, nu știu ce. Am vorbit recent cu Alexandra, de după plecarea ei se face alege A.S.I.A. A zis că s-ar putea să vină în România. Mi-a scris pe Instagram și am vorbit. Nu mai cântă acum. M-am văzut cu Irina acum un an. Eu cu fetele ne vedem din când în când. Cu Irina vorbesc des. Cu toate vorbesc des”, a spus Anca Neacșu.

citește și...