Anastasia Lazariuc, fericită alături de nepoții săi. ”Pentru mine e o a doua tinerețe”

16.09.2020, 13:00
Anastasia Lazariuc, fericită alături de nepoții săi. ”Pentru mine e o a doua tinerețe”
Anastasia Lazariuc, fericită alături de nepoții săi. ”Pentru mine e o a doua tinerețe”

Cântăreața Anastasia Lazariuc a fost prezentă îmn platoul unei emisiuni de televiziune, unde a vorbit despre nepoții ei și despre relația pe care o are cu aceștia.

Ileana Lazariuc este fiica celebrei cântărețe din Republica Moldova Anastasia Lazariuc. Ileana Lazariuc s-a căsătorit, în vara anului 2009, cu Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac. Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Despre Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac s-a aflat că au divorțat în toamna anului trecut. Invitată la emisiunea ”la Măruță”, de la Pro TV, Anastasia lazariuc a vorbit despre cei doi nepoți ai ei, împreună cu care a petrecut recent vacanța în Ardeal.

”Eu cu nepoții mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietnă și ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine și, de ce nu, pentru mine e a doua tinerețe, pentru că, cu siguranță, în tinerețe, n-am știut să acord atâta atenție copiilor mei și acum acord atenție nepoților”, a declarat Anastasia Lazariuc.

”Am fost în Ardeal cu ei, într-o zonă frumoasă, plină cu verdeață, unde era liniște, exact ceea ce ne trebuia. Au muls vaca, au văzut căprioare, s-au jucat cu copiii de la țară, s-au dus la magazinul diun sat…

Alexandru e clasa a șaptea, Nicholas e clasa a șasea. Nu știu când au trecut anii. Ei sunt foarte des în țară, iar mai departe alegerea le aparține. Cred că le-a plăcut tot”, a adăugat vedeta.

Ce spune despre divorțul fiicei sale

”Ileana e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă că e copilul meu. M-a afectat că a divorțat de Ion Ion, era normal să mă afecteze. Ei m-au atenționat la timp, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere.

Pentru că și eu am trecut printr-o despărțire, am încercat să o încuajez pe Ileana și să-i spun că nu se termină lumea și că viața merge mai departe. Totul e să rămână în relații umane”, a declarat Anastasia Lazariuc.

 

citește și...