FOTO / Anamaria Prodan, senzație pe plajele din Franța. Forme impecabile la 47 de ani

28.07.2020, 12:01
FOTO / Anamaria Prodan, senzație pe plajele din Franța. Forme impecabile la 47 de ani
Anamaria Prodan, senzație pe plajele din Franța. Forme impecabile la 47 de ani

Impresara Anamaria Prodan face senzație pe plajele din Franța, unde se află în vacanță. Cedeta are forme impecabile la 47 de ani.

Anamaria Prodan se află în vacanță cu familia la Cannes. Impresara și-a etalat trupul cu forme impecabile într-un costum de baie de culoare albastră, din două piese.

Anamaria Prodan are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Costumul de baie îi vine perfect și îi pune în valoare bustul generos, posteriorul bombat și abdomenul plat.


Într-un interviu, Anamaria Prodan explica cum se menține într-op formă fizică cât mai bună.

“Să știi că nu mă duc zilnic la sala, dar când mă duc, stau. Antrenorul meu are grijă să nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mănânc cât vreau, cum vreau, când pun câte un kilogram mă abțin. Am o viață super relaxată și normală”, povestea Anamaria Pordan, potrivit protv.ro.

Formează un cuplu perfect cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.

citește și...