Anamaria Prodan se relaxează pe litoralul românesc. Distracție cu familia la piscină

04.07.2020, 15:03
Anamaria Prodan se relaxează pe litoralul românesc. Distracție cu familia la piscină
Anamaria Prodan se relaxează pe litoralul românesc. Distracție cu familia la piscină

Anamaria Prodan a ales să se relaxeze pe litoralul românesc. Vedeta se simte de minune alături de familia sa.

Anamaria Prodan se află în stațiuna Venus, unde se relaxează alături de familia sa. Pe pagina sa de socializare, impresara a dat publicității câteva fotografii, în car apare în timp ce se răcorește în piscină alături de partenerul ei de viață, antrenorul Laurențiu Reghecampf, și de fiul lo, Laurențiu Junior, cel care este alintat Bebeto.

Anamaria Prodan radiază de fericire alături de cei doi, împreună cu care n-a ratat ocazia de a se fotografia în piscină.  În doar o oară, postarea Anamariei Prodan a adunat 7.000 de like-uri de la internauți.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.

citește și...