Anamaria Prodan s-a măritat în 3 zile, după ce și-a cunoscut primul soț. ”În trei zile am strâns tot”

10.07.2022, 16:54

Anamaria Prodan a dezvăluit recent că s-a măritat cu primul său soț, Tibi Dumitrescu, „în trei zile”. ”Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit”., spune vedeta. 

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu. Primul mariaj a durat din 1998 până în 2007, iar din acesta au rezultat două fete- Rebecca şi Sarah. Ambii și-au refăcut viața după ce s-au separat. Anamaria s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf, în timp ce Tibi s-a însurat cu Irina, care i-a dăruit o fiică.

Anamaria Prodan a povestit  la un post de televiziune că s-a căsătorit în 3 zile cu  primul ei soţ, pe Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist. Vedeta a mărturisit că nu a stat pe gânduri și s-a căsătorit imediat.

”Ne-am căsătorit în trei zile”

”Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit”.

Tiberiu Dumitrescu a vorbit și el în trecut despre relația cu Anamaria Prodan. Fostul bachetbalist a declarat că a cunoscut-o pe sexy-impresară într-un fost club din București, iar vedeta a călătorit în America, unde și-au continuat povestea de dragoste.

Ce spune Tiberiu Dumitrescu

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, a  mărturisit Tibi Dumitrescu, despre relația cu Anamaria, într-un interviu pentru Libertatea.

Imediat cum Anamaria Prodan a ajuns în Statele Unite, cei doi s-au mutat împreună.

„Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”,  a mai spus Tibi Dumitrescu. “

Anamaria Prodan povestea în trecut că Tiberiu Dumiterescu era iubitul unei prietene.

”Pe primul l-am cunoscut…e o poveste ciudată. L-am cunoscut în club, n-am avut o asemenea aplecare către baschet, venise în România, fusese logodnicul unei prietene bune şi viaţa a făcut ca fostul meu prieten să rămână cu domnişoara şi logodnicul cu mine”, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

 

 

 

citește și...