Dezvăluirile Anamariei Prodan despre primul soț. ”Bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi”

20.12.2020, 11:28
Dezvăluirile Anamariei Prodan despre primul soț. ”Bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi”
Dezvăluirile Anamariei Prodan despre primul soț. ”Bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi”

Impresara Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri, în cartea sa, despre primul său soț, dar și despre actualul său partener de viață.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Anamaria Prodan și-a lansat două cărți autobiografice chiar de ziua ei, pe 17 decembrie. În carte, impresara vorbește și despre cum l-a cunoscutr pe primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. „Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană-deh, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunge în Lumea Nouă. Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un potențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet…Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și după pilda bunicii și a mamei – gata de măritiș în 3 zile….”, povestește vedeta, potrivit spynews.ro. „Am plecat din țară fără să știe nici măcar părinții mei sau ai lui. Dar nu înainte de a ne anunța mamele că…ne căsătorim! Șoc total pentru ambele părți! Am mers pe rând la fiecare și am explicat că avem tot timpul să ne cunoaștem, că tocmai de-aia ne luăm, să treacă anii și să ne descoperim”, mai spune ea.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf


În autobiografia sa, Anamaria Prodan vorbește și despre actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Impresara și-a amintit despre momentul în care l-a cunoscut pe acesta.

„Ce tineri eram, sub 20 de ani amândoi, când ne-am cunoscut și altfel decât din auzite și văzute pe terenul de fotbal! Prea tineri, copii încă, am decis eu când el, Laurențiu Aurelian Reghecampf, deja jucător de lot național, a propus să ne căsătorim (…) i-am replicat că e prea devreme pentru un asemenea pas și, de ne e scris să fim împreună, va fi, cândva, într-o altă perioadă, dar pentru totdeauna. (…) Ne-am despărțit prieteni, pentru a ne reîntâlni după 13 ani, în 2005. Și zâmbesc acum, la ceas de rememorare”,mărturisește vedeta.

citește și...