Celia Dumitrescu, fiica fostului soț al Anamariei Prodan, recital emoționant pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului

05.04.2020, 14:15
Celia Dumitrescu, fiica fostului soț al Anamariei Prodan, recital emoționant pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului
Celia Dumitrescu, fiica fostului soț al Anamariei Prodan, recital emoționant pentru medicii care luptă împotriva Coronavirus

Înainte de a deveni soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Din mariajul lor au rezultat două fete, pe Rebecca și Sarah.

Celia Dumitrescu, fiica fostului soț al Anamariei Prodan, recital emoționant pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului

Deși cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 13 ani, impresara și Tibi Dumitrescu au rămas în relații foarte bune. Mai mult de atât, Anamaria Prodan mărturisea că actualul ei soț este prieten bun cu partenerul ei din prima căsnicie.

La rândul lui, Tiberiu Dumitrescu și-a refăcut viața după divorțul de impresară. El s-a recăsătorit cu Irina și au împreună o fată, pe Celia Dumitrescu. De asemenea, aceasta se înțelege de minune cu surorile ei vitrege, fiicele Anamariei Prodan.

Recent, adolescenta a susținut recital de pian emoționant cu piese de Bach și Schubert, pentru medicii și asistenții din spitale care luptă împotriva coronavirusului.

Fata de 14 ani a cântat pe balconul locuinței sale, fiind urmărită de vecini de la balcoane, iar pe internet de către prieteni.

Fiica fostului soț al Anamariei Prodan este de 8 ani elevă a Colegiului Național ‘George Enescu’ și studiază pianul sub îndrumarea doamnei profesoare Olga Szel.

‘Am ținut un concert pe balcon, din cauza circumstanțelor în care ne aflăm. M-am gândit că oamenii trebuie să lucreze, chiar dacă suntem în carantină, și acesta este modul meu de a mă antrena pentru examene și concursuri’, a specificat Celia Dumitrescu.

Anamaria Prodan, numai cuvinte de laudă la adresa fiicei fostului soț

Într-un interviu pentru Unica, Anamaria Prodan mărturisea că Celia, fiica primului ei soț, este fetița ei de suflet.

‘Şi noi am divorţat, dar nu am făcut scandal, deşi poate am fi avut motive. Dar ne-am gândit la cele două fete ale noastre, iar de dragul lor ne-am rezolvat lucrurile în pace. Acum, eu şi fostul meu soţ suntem prieteni’, mărturisea Ana Maria Prodan, în urmă cu mulți ani.

‘Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat».

Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea’, mai spunea impresara.

citește și...