Anamaria Prodan l-a copleșit cu mesaje de dragoste pe Laurențiu Reghecampf! Noi imagini după scandalul divorțului

27.06.2021, 10:19
Anamaria Prodan l-a copleșit cu mesaje de dragoste pe Laurențiu Reghecampf! Noi imagini după scandalul divorțului
Anamaria Prodan l-a copleșit cu mesaje de dragoste pe Laurențiu Reghecampf! Noi imagini după scandalul divorțului

Anunțul divorțului făcut de Laurențiu Reghecampf se pare că nu a speriat-o deloc pe Anamaria Prodan.

În vreme ce antrenorul a confirmat că s-a despărțit de aceasta, impresara se comportă în continuare ca o soție iubitoare.

“Da, este adevărat!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan, fericită alături de Laurențiu Reghecampf

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan l-a copleșit cu mesaje de dragoste pe Laurențiu Reghecampf. În plus, ea a publicat și imagini noi cu ea și Reghe.

Zilele trecute, Anamaria Prodan a publicat mai multe mesaje și e-mailuri private, dintre ea și Reghe, în care își făceau declarații de dragoste, deși antrenorul a fost acuzat de infidelitate. Impresara se jură că mariajul ei este unul fericit și plin de dragoste

Recent, Anamaria Prodan a publicat o imagine de familie, iar pe Reghe l-a numit ‘soarele ei’.

Ce avere impresionantă au de împărțit Anamaria Prodan și Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a confirmat că urmează să divorțeze de impresară, deși aceasta neagă că ar avea probleme în căsnicie. Anunțul despărțirii vine la două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele.

Laurențiu Reghecampf și Prodanca s-au căsătorit pe data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior. După 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf lasă în urmă o avere colosală, pe care acum trebuie să o împartă.

Familia Reghecampf a reușit să strângă sume uriașe de bani din diferite domenii, de la fotbal la afaceri în SUA. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia că are o avere estimată între 50 și 100 de milioane de euro.

“Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan.

citește și...