FOTO. Anamaria Prodan, apariția sexy care i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a fotografiat după ce Reghe a anunțat divorțul

26.06.2021, 13:33
FOTO. Anamaria Prodan, apariția sexy care i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a fotografiat după ce Reghe a anunțat divorțul
Anamaria Prodan, apariția sexy care i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a fotografiat după ce Reghe a anunțat divorțul

Anamaria Prodan nu pare prea afectată de zvonurile divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresară este mai fericită ca niciodată, iar dovadă stau imaginile postate pe rețelele de socializare. 

Anamaria Prodan pare detașată de tot ce se întâmplă în jurul său, așa că a plecat în vacanță. Vedeta și soțul său, Laurențiu Reghecampf, au plecat în vacanță, în Grecia.

Anamaria Prodan, sexy la 48 de ani

Ca deobicei, aceasta a postat o imagine cu ea în care apare doar într-un costum de baie minuscul.

Anamaria Prodan arată impecabil la 48 de ani și nu pierde nicio ocazie să-și etaleze formele perfecte în mediul online. Aceasta a slăbit enorm în ultima perioadă, lucru de care este tare mândră.

Ce s-a întâmplat în vila din Snagov a lui Reghe și a Anamariei Prodan, înainte de anunțul divorțului

Vestea că Laurenţiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan a cutremurat lumea mondenă din temelii! În urmă cu două săptămâni, cei doi au ajuns din nou faţa altarului, pentru a-şi reînnoi jurămintele la biserica din Snagov.

Apropiații lor nu cred că Reghe și Prodanca se vor despărți, ținând cont că cei doi s-au afișat mai îndrăgostiți ca niciodată.

Fina lor, Laura, a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt la Snagov, unde toată lumea s-a distrat de minune la ultima petrecere dată acasă la soții Reghecampf.

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu.

O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei. Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă”, a spus Laura, conform playtech.ro.

citește și...