Anamaria Prodan, noi declarații despre divorț: „Nu știu nimic. Vorbim în fiecare zi”

15.11.2021, 19:21
Anamaria Prodan, noi declarații despre divorț: „Nu știu nimic. Vorbim în fiecare zi”
Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal”

Anamaria Prodan face noi declarații legate de divorțul de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara spune că nu are nicio informație despre divorț, având în vedere că soțul ei nu și-a asumat public despărțirea.

 

„Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a declarat impresara pentru Fanatik.

Mai mult, agentul FIFA susține că relația cu Laurențiu Reghecampf se îmbunătățește. Singurele discuții între cei doi sunt despre copii.

Anamaria Prodan: „Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii”

„Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

Anamaria Prodan nu îl va primi înapoi pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă l-a iertat pe acesta.

„Știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. (…) În mine este o luptă cumplită, mintea mea refuză să se uite către bărbatul Laurențiu Reghecampf de astăzi pentru că eu, în mintea mea, am avut un Laurențiu Reghecampf ca bărbat incredibil, un familist perfect, un tată perfect, un Soare!”, spunea, de curând, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf ar fi depus actele de divorţ

În urmă cu o lună, Laurențiu Reghecampf spunea că a depus personal actele de divorț de Anamaria Prodan.

“Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, pentru cancan.ro, Laurențiu Reghecampf.

 

 

 

 

 

 

citește și...