Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf: ”A trimite fotografii cu amanta spune multe despre caracter” | Sexy-impresara, avertisment pentru soțul ei

14.11.2021, 13:08
Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf: ”A trimite fotografii cu amanta spune multe despre caracter”  | Sexy-impresara, avertisment pentru soțul ei

Anamaria Prodan lansează un atac la Laurențiu Reghecampf și îl taxează dur pentru aparițiile antrenorului Universității Craiova, alături de iubita sa, în spațiul public.

În mediul online au apărut deja imagini în care antrenorul Universității Craiova este alături de iubita sa, Corina, iar acest lucru a deranjat-o extrem de tare pe sexy-impresară. Iubita antrenorului de fotbal ar fi însărcinată în 12 săptămâni, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan îi declară război lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul FIFA critică dur lipsa de caracter a soțului său. ”Faptul că s-a ajuns până aici, în a trimite fotografii cu amantă, spune multe despre caracter”, spune sexy-impresara.

Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf

„Respectați-i și voi alegerea. Probabil, faptul că s-a ajuns până aici, în a trimite fotografii cu amanta, din diferite locuri din lume, în timp ce era căsătorit, cred că spune multe despre caracter. Spune multe despre demnitatea unui om, a unui părinte. Dar eu cred că la final, când se cerne sita, o să tragem și noi concluziile.

Eu nu pierd niciun război niciodată. Când cineva îmi declară război, o să lupt până la final. Când am să râd la final, atunci abia războiul o să fie câștigat”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars,

Agentul FIFA îl avertizează pe soţul ei că ”alegerile ieftine o să-l coste foarte scump”, în scandalul divorţului. Mai mult, Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf se comportă iresponsabil, se ascunde și nu mai este interesat de copii. ”Ce a făcut Laurențiu Reghecampf, n-am mai auzit pe nimeni să facă”, adaugă Anamaria Prodan,

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni.

Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților că dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu.

Foarte rar (n.r. – vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile ieftine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai spus Anamaria Prodan

Ce are de împărțit Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

În ceea ce privește lucrurile pe care ar fi dispusă să le împartă, după divorț, Anamaria Prodan spune că totul a primit de la mama sa.

„Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune. Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, a spus Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

citește și...