Anamaria Prodan îl amenință cu închisoarea pe Laurențiu Reghecampf. ”Este pușcărie foarte multă!”

13.07.2022, 14:15
Anamaria Prodan îl amenință cu închisoarea pe Laurențiu Reghecampf. ”Este pușcărie foarte multă!”

Anamaria Prodan îl amenință pe Reghecampf cu închisoarea. Impresara face acuzații grave la adresa fostului partener, în prezent antrenor la Neftchi Baku. Antrenorul i-ar fi furat dosarul medical din casă și acum o șantajează. ”Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea”

În urmă cu un an, Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan, iar în tot acest timp cei doi s-au atacat și și-au aruncat vorbe grele.

Recent, sexy-impresara a lansat un alt atac și a susținut că Reghe i-ar fi furat dosarul medical din propria ei casă, iar acum ar șantaja-o cu acesta.

Anamaria Prodan îl amenință pe Reghecampf cu închisoarea

„Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a declarat Anamaria Prodan, conform Spynews.ro.

Recent, Anamaria Prodan a reacționat public după ce s-a stabilit ce pensie alimentară îi va plăti Reghe fiului lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

”Suma este în jur de 100.000 de euro”

Impresara susține că antrenorul are de plătit suma de 100.000 de euro, bani pe care îi datorează fiului său cel mijlociu, însă acesta refuză să o facă.

Vedeta a dezvăluit că antrenorul a făcut recurs și nu este de acord să plătească pensia alimentară calculată din anul 2021.

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan.

Mai mult, vedeta susține că fostul ei partener nu vrea să își vadă copilul, deși în instanță se stabilise un program de vizită.

”De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic”

”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, susține Anamaria Prodan.

citește și...