Anamaria Prodan dezvăluie cum a făcut primul milion în SUA: „Am plecat cu 100 de dolari!”

10.07.2022, 16:14

Anamaria Prodan a povestit recent cum a făcut primul milion de dolari în SUA, deși a plecat din țară cu 100 de dolari. Sexy-impresara a dezvăluit că a investit sumele în alte afaceri profitabile, iar acum vedeta își permite orice. ”Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul milon l-am făcut în 2003”.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete, sexy-impresara declarând în scandalul de divorț că fostul partener Laurențiu  Reghecampf i-a sustras o mare parte din avere!”. Mai mult, blondina se află anul trecut în topul celor mai bogați români, un clasament realizat de revista Capital.

Chiar dacă are o avere  în jurul a 40-60 de milioane de euro, sexy-impresara nu a dezvăluit cum a început să își câștige primii bani. Vedeta a făcut primii bani în Statele Unite.

Cum a câștigat Anamaria Prodan primul milion

Căsătorită cu primul soț, vedetă și-a făcut o afacere cu bomboane. Agentul F IFA au cumpărat mai multe mașinuțe cu bomboane, pe care le vindea cu 5 dolari pe o pungă.

Vedeta a reușit să strângă sume foarte mari, iar sexy impresara a vândut bomboane chiar și în saloanele de înfrumusețare.

”Am plecat în America cu 100 de dolari”

După afacerea cu bomboane, Anamaria Prodan și-a deschis un parc de mașini, dar a început să recondiționeze case și să le vândă. Din afacerea cu imobiliare, vedeta a făcut primul milion, în anul 2003.

„Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit. Am strâns bani şi ne-am luat maşinuțe cu bomboane. O pungă costa 5 dolari. Şi apoi am început să avem tot mai multe, în tot Vegasul.

Apoi vindeam bomboane în saloanele de înfrumuseţat. Făceam mulţi bani din bomboane. Făceam mii de dolari, dar erau bani. Cu primii bani am luat un apartament mic. Am plătit o parte cu bani jos şi apoi plăteam în rate. Apoi ne-am deschis un parc de maşini. Luam maşini, le recondiţionam şi apoi le vindeam. Aşa făceam şi cu case. Primul milon l-am făcut după ce am vândut două case, în 2003”, a povestit Anamaria Prodan.

 

citește și...