Anamaria Prodan, despre pierderea tatălui său. ”A fost idolul vieții mele”

30.12.2020, 16:32
Anamaria Prodan, despre pierderea tatălui său. ”A fost idolul vieții mele”
Anamaria Prodan, despre pierderea tatălui său. ”A fost idolul vieții mele”

Anamaria Prodan s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care a vorbit despre părinții săi la o emisiune de televiziune.

La emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, Anamaria Prodan a vorbit despre părinții săi. Impresara a fost extrem de emoționată când a vorbit despre dispariția tatălui său și cum a afectat-o acest lucru. „Întotdeauna, și în ziua de azi. Nu am conștientizat că nu mai e aici. A fost idolul vieții mele. Îmi aduc aminte că nu există numărul 2, ci doar 1. Vorbesc cu el în fiecare zi și îi explic că sunt mereu numarul 1”, a spus vedeta cu ochii în lacrimi, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan a făcut declarații și despre regretata sa mamă, Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, răpusă de o boală cruntă. Anamaria Prodan a fost foarte apropiată de mama sa și a stat la căpătâiul acesteia până în ultima ei clipă de viață.
„Mama a fost o fire foarte sensibilă, un artist. Și eu am fost acel bărbat al familiei”, a comentat impresara. „Am ținut-o de mână chiar și când a intrat în comă și îi spuneam că-și va reveni. Eu i-am ascuns boala și îi spuneam altcvea, pentru că știam cât de sensibilă era”, a completat ea.

Anamaria Prodan, despre celebritate

Anamaria Prodan a vorbit și despre cum a fost pentru ea faima de care s-a bucurat grație mamei sale. „Faima mamei a fost un cuțit cu două tăișuri. Mă ajuta când aveam nevoie pentru că eram fiica Ionelei Prodan, dar a trebuit mereu să mă țin pe locul 1”, a afirmat impresara.

Întrebată dacă faima sa îi deranjează pe copiii săi, Anamaria Prodan a răspuns: „Da, câteodată suferă. Stau întotdeauna sub lupa jurnaliștilor. Își doresc să facă ce visează, nu să stea să analizeze cineva ce fac ei. Va fi un parcurs greu pentru ei, iar acum urmează să mă depășească ei”.

Vedeta a mai mărturisit că este o mamă dură cu copiii săi. „Sunt o mamă foarte dură, așa au fost toate mamele Prodan. Da, sunt foarte dură. Îmi reproșez des, dar îmi amintesc de mama și bunica mea. Eu ofer posibilitatea de a alege propriul drum. Dacă derapează, vin și strâng”, a încheiat impresara.

 

citește și...