Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”El nu suportă să îmi fie rău”

08.06.2020, 10:47
Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”El nu suportă să îmi fie rău”

Anamaria Prodan a explicat că partenerul ei de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, nu suportă să vadă că nu se simte bine.

Celebra impresară Anamaria Prodan are parte de toată atenția din partea soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă nu suportă ca vedeta să fie afectată de ceva în vreun fel. Dacă cumva  Anamaria prodan nu se simte bine, partenerul ei de viață își dedică tot timpul pentru a avea grijă de ea.


„El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie”, a spus Anamaria Prodan la Look TV, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Impresara susține că ea și soțul său nu s-au certat niciodată

Anamaria Prodan explica, într-un interviu, că nu s-a certat niciodată cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„În toţi aceşti ani de căsnicie nu ne-am certat niciodată. Că mă mai enervez, că avem păreri contradictorii, dar nu dormim niciodată supăraţi.

Nu se întâmplă ca celălalt să plece într-o altă cameră sau să luăm o pauză, la noi nu există aşa ceva. Aş dori tuturor o relaţie ca a noastră, bazată pe încredere, respect, dragoste, este ceva unic.

Reghe este sufletul meu pereche. Dacă visez ceva noaptea, îmi ia ziua”, a declara celebra impresara.

citește și...