Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Impresara a realizat un pictorial de excepție: fără sutien și lenjerie intimă 

19.03.2020, 22:47
Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Impresara a realizat un pictorial de excepție: fără sutien și lenjerie intimă 
Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă!

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Se știe că impresara este adepta aparițiilor excentrice și provocatoare, iar de data aceasta a reușit să își uimească iar fanii.

Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă!

Soția lui Reghe a realizat un pictorial de excepție pentru coperta revistei de lifestyle ‘Nunta’ şi a îmbrăcat mai multe rochii de la Loulou The Brand. Deși se apropie de vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan se laudă cu un trup impecabil și parcă sfidează trecerea timpului.

Pentru ședinta foto, vedeta nu s-a sfiit să îmbrace rochiile de mireasă transparente fără lenjerie intimă și sutien. În plus, a lăsat la vedere o siluetă fără cusur, care ar face invidioasă orice adolescentă.

Rochiile de mireasă nu au fost toate clasice și de culoare albă. Anamaria Prodan a schimbat mai multe rochii în nuanțe vii și a adoptat mai multe stiluri în ceea ce privește look-ul său.

‘Trebuie să vă spun noutatea jurnalistică a cărei protagonistă sunt, și asta prin puterea de convingere a prietenei mele Carmen Ioniță, publisherul revistei Nunta. Pentru acest cover story în revista ei am îmbrăcat nu una, ci mai multe rochii de mireasă și am pozat într-un pictorial dedicat mie și familiei mele!

Este o provocare onorantă să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive. M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea! La Galeria Bitolia am făcut fotografiile, într-un peisaj de vis! Lumea are nevoie de optimism, speranță și iubire’, a declarat Anamaria Prodan.

citește și...