Anamaria Prodan și-a arătat formele apetisante în plină epidemie de coronavirus! Imaginea care a încins atmosfera FOTO

17.03.2020, 18:01
Anamaria Prodan și-a arătat formele apetisante în plină epidemie de coronavirus! Imaginea care a încins atmosfera FOTO
Anamaria Prodan și-a arătat formele apetisante în plină epidemie de coronavirus! 

Anamaria Prodan și-a arătat formele apetisante în plină epidemie de coronavirus! Impresara respectă măsurile luate de autorități și s-a autoizolat acasă.

Anamaria Prodan și-a arătat formele apetisante în plină epidemie de coronavirus!

Anamaria Prodan și familia ei au decis ca în această perioadă să locuiască în vila luxoasă din Dubai. Pentru că are mai mult timp la dispoziție, vedeta se relaxează cum știe ea mai bine. Anamaria Prodan s-a fotografiat lângă piscină în costum de baie și le-a arătat tuturor ce siluetă impecabilă are.

Pe contul ei de Instagram, soția lui Reghe a publicat o imagine care nu mai are nevoie de nicio descriere. Prodanca adoră să își petreacă timpul în bikini și să își etaleze atuurile fizice, la care alte femei doar visează.

‘Stam acasa și ne bucurăm de soare ❤️’, a scris ea în dreptul fotografiei incendiare.

Deși are un trup zvelt, Anamaria Prodan a mărturisit că face sacrificii imense pentru a se menține în formă și se abține cu greu de la dulciuri.

‘Dulciurile îmi plac de leșin, deci dacă aș mânca doar dulciuri o viață, sunt cea mai fericită. Am silueta ideală, dar imediat pun la loc! Am fost acum la o zi de naștere. Am băut apă, am mâncat tort, am mâncat un cârnăcior, am mâncat doi cartofiori, am mâncat tot aperitivul, tot salamul de Sibiu de pe masă. Eu mănânc pentru că îmi place să mănânc și m-am născut să mănânc!’, a declarat aceasta în cel mai recent episod ‘Prodanca și Rege: Prețul succesului’.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?❤️??? #stayhome #staiacasa #stayhealthy. Stam acasa și ne bucurăm de soare ❤️

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

citește și...